GRATIS proefles en advies bij SAMM Bewegen & Voedingsadvies

Wil je resultaat boeken en ben je bereid om, met 'Niet Goed? Geld terug!' garantie, in jezelf te investeren? Als je binnen de eerste 3 maanden 20 maal komt trainen en je volgt de instructies van de coach, heb je recht op tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Dan stopt je abonnement en kun
je zelfs je geld terugvragen. Probeer ons gratis uit via een vrijblijvende kennismakingstraining. Zo kan je uitstekend bepalen of onze manier van werken bij je past.

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • SAMM Dongen wéér sportschool van het jaar
  • Niet goed? Geld terug! garantie
  • Persoonlijke aandacht, bij ons ben je geen nummer
  • Professionele begeleiding voor zowel sporten als afvallen

 

Ervaar het zelf, ontvang gratis proefles en persoonlijk advies bij SAMM Dongen

Nieuwsgierig geworden?

Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in voor een gratis proefles en persoonlijk advies We bellen je om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Sporten Dit Najaar bij SAMM Dongen

Start nú met de Vitaliteits Weken bij SAMM Dongen. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Lees meer

Fysio Physics

Ik ben Wouter, 25 jaar en ik woon in Udenhout. Ik ben fysiotherapeut bij Fysio Physics en wij werken volgens de 4xT Methode. De...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.