• standaard-header

Nieuws

 • Sporten in de zomer bij Samm Dongen

  Start nú met het Fitheidsonderzoek bij Samm Dongen. Klik op de afbe...

  Lees meer
 • Fysio Physics bij Samm Dongen

  Ik ben max, 22 jaar en ik woon in Breda. Ik ben fysiotherapeut bij Fysio Phys...

  Lees meer
 • Kilimanjaro Samm Dongen

  Wat een belangstelling hebben we gehad vanuit SAMM, ongelooflijk!!! Het was z...

  Lees meer
Meer nieuws

Afslanken

Afvallen, fitter & gezonder met de Milon Cirkel bij Samm Dongen!

Als enige in Dongen en omstreken maakt Samm Dongen het voor jou mogelijk om af te vallen op dé revolutionare Milon Cirkel! De allernieuwste toestellen met een uniek concept dat 15x meer resultaat garandeert dan klassieke fitness, en dit in slechts 35 minuten met een minimale inspanning van 1x per week! Met persoonlijke begeleiding en aandacht wordt afvallen nú nog makkelijker.

Begeleiding en rendement van de training tillen we met dit concept naar een nieuw en ongekend niveau. De Milon Cirkel is dé fitnessrevolutie voor iedereen die de klassieke vorm van fitness saai vindt, weinig tijd heeft of het diëten beu is. Ook de ervaren fitness’er zal verbaasd zijn over het trainingscomfort en de efficiëntie van de Milon Cirkel.

Sneller afvallen met de Milon Cirkel

Gewichtsverlies bereikt u het snelst als u 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat u opneemt door uw voeding. Het verbruiken van energie wordt de stofwisseling genoemd. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Traditioneel sporten verhoogt het verbruik voornamelijk tijdens het sporten. Reeds één uur na de belasting is de stofwisseling nog maar 50% verhoogd. U zou dus bijna elke dag moeten sporten om echt af te vallen! De Milon Cirkel dwingt uw lichaam om zich aan te passen aan de specifieke krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding! Niet snel genoeg? Een voedingsschema helpt bij het versnellen van het afvalproces. Meer spieropbouw, sneller een beter figuur! Spieren maken slank! De Milon Cirkel werkt sneller dan gewoon fitnessen. Geen angst: met 2x per week spieren trainen wordt u echt geen bodybuilder! U wordt wel snel slanker, strakker en steviger. Reeds na de eerste training voelt u de positieve effecten van deze training. En dat allemaal zonder spierpijn!

>> Ja, ik wil een maand Gratis sporten! <<

Samm dongen is meer dan een gewone sportschool. Wij helpen je om jouw doelstelling te bereiken. Bij Samm Dongen ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met een Gratis Proefmaand of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Nieuws

 • Sporten in de zomer bij Samm Dongen

  Start nú met het Fitheidsonderzoek bij Samm Dongen. Klik op de afbe...

  Lees meer
 • Fysio Physics bij Samm Dongen

  Ik ben max, 22 jaar en ik woon in Breda. Ik ben fysiotherapeut bij Fysio Phys...

  Lees meer
 • Kilimanjaro Samm Dongen

  Wat een belangstelling hebben we gehad vanuit SAMM, ongelooflijk!!! Het was z...

  Lees meer
Meer nieuws
 • "Mensen vinden het fijn als ze persoonlijke aandacht krijgen. Ik zorg ervoor dat ze wel vooruitkomen, maar niets blesseren."

  Monique van Boxel (eigenares van de sportschool)
 • "Ik heb altijd wel gesport. Ik ging eerst naar een gewone sportschool, maar daar zweette ik niet."

  Corrie van Leysen (71)
 • "Ik ging eerst naar een gewone sportschool, maar dat vond ik niets"

  Floris Winkelman (56)
 • "Ik had nooit aan sport gedaan tot ik een hartinfarct en een aneurysma kreeg en de cardioloog me adviseerde te gaan sporten."

  Harrie Leysen (73)
 • "Mijn gewicht en dus BMI zijn gedaald, mijn vetpercentage is lager en ik ben centimeters kwijt op mijn taille en benen."

  Suzanne Geerts
 • "Ik raakte uiteindelijk 20 kg kwijt en kreeg bovendien een veel betere conditie. "

  Suzanne Verlinde