Tarieven bij SAMM Bewegen & Voedingsadvies?

Trainen in een kleinschalige setting met persoonlijke begeleiding. Dit kan al vanaf € 11,50 per week dit is inclusief maandelijkse meting van gewicht, omvang en lichaamssamenstelling. SAMM Bewegen & Voedingsadvies staat voor kwaliteit in resultaat en begeleiding. Dat bieden we in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We bieden zelfs een 100% tevreden garantie! (link naar tevredenheidspagina)

Wil je weten welk tarief jij betaalt? 

Wil je resultaat boeken ben je bereid om, met 100% tevredenheidsgarantie, in jezelf te investeren? Vul dan direct hieronder de gratis lidmaatschapstest in om er achter te komen welk tarief voor jou van toepassing is.


Sporten Dit Najaar bij SAMM Dongen

Start nú met de Vitaliteits Weken bij SAMM Dongen. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Lees meer

Fysio Physics

Ik ben Wouter, 25 jaar en ik woon in Udenhout. Ik ben fysiotherapeut bij Fysio Physics en wij werken volgens de 4xT Methode. De...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.