Wil je strakker worden of afvallen? Dat kan! Krachttraining daarin is een onmisbaar element.

De 4 effecten van krachttraining op je lichaam. Je spieren groeien wanneer je krachttraining doet. Hoe meer spiermassa, hoe meer energie deze gebruiken en hoe meer vet je verbrandt. Ook in rust is de vetverbranding hoger dan met een kleinere spiermassa, het kan je dus erg helpen bij het afvallen.
 
Hoe beter je spiermassa/vetmassa verhouding is, hoe strakker je lichaam eruit gaat zien. Je voelt je zelfverzekerder dan ooit!

Effectief trainen: Terwijl je benen rusten, kun je je armen trainen en andersom. Ervaar het trainingscomfort en de efficiëntie van de Milon Cirkel, deze stimuleert tot 15 keer meer de vetverbranding t.o.v. reguliere fitnesstraining.

Met een combinatie van kracht- en cardiotraining heb je een breed scala aan oefeningen in slechts 35 minuten, maximaal 2 keer per week. De trainer in de cirkel helpt jou om te bewegen naar jouw kunnen. Daarnaast zorgen de juiste instelling van de toestellen dat je niets kunt forceren of blesseren. Geschikt voor jong en oud, beginner en gevorderde.
 
Wat is de Milon Cirkel?
SAMM Bewegen & Voedingsadvies heeft de Milon Cirkel, een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen die je met elkaar afwisselt: 6 krachttoestellen van 1 minuut en 2 cardiotoestellen van ieder 4 minuten. Per toestel worden jouw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart zodat je altijd veilig en optimaal traint, je kunt niets verkeerd doen. In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen.

Geen angst: met 2x per week spieren trainen word je echt geen bodybuilder! 
Je wordt wel snel slanker, strakker en krijgt meer energie. Na de eerste training voel je de positieve effecten van deze training. En dat allemaal zonder spierpijn!

Gewichtsverlies
De Milon Cirkel dwingt jouw lichaam om zich aan te passen aan de specifieke
krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding! Niet snel genoeg? Een voedingsschema helpt bij het versnellen van het afvalproces.
 
Met krachttraining verlies je niet direct gewicht, maar je wordt wel strakker/slanker. Je vetmassa gaat sneller omlaag, maar je spiermassa neemt toe. En dat weegt ook wat. Het getal op de weegschaal valt daardoor misschien wat tegen. Het meten van je taille of hoe je kleding  zit, is een betere indicatie. Bij de intake doen we een meting van je gewicht, vetpercentage en tailleomvang. Elke 6 weken meten we opnieuw en bespreken we de resultaten met jou. Indien je jouw eetpatroon aanpast dan zul je zeker wel gewicht verliezen (link naar voeding pagina), we helpen je daar graag persoonlijk bij.

Ervaar het zelf met een gratis proefweek bij SAMM Dongen!


SAMM Bewegen & Voedingsadvies helpt je om jouw doelstelling te bereiken. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. Start vandaag nog met een Gratis Proefweek of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.
 

Sporten Dit Najaar bij SAMM Dongen

Start nú met de Vitaliteits Weken bij SAMM Dongen. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Lees meer

Fysio Physics

Ik ben Wouter, 25 jaar en ik woon in Udenhout. Ik ben fysiotherapeut bij Fysio Physics en wij werken volgens de 4xT Methode. De...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.