Pijnvrij Bewegen

Pijnvrij bewegen
Hoeveel tijd per dag zit jij? Achter je bureau, op de bank, in de auto, etc.? Juist, het merendeel van
de dag. Daardoor krijgen veel mensen (vroeg of laat) last van rug, nek, schouders en/of heupen.
Herkenbaar?  SAMM Bewegen & Voedingsadvies helpt je deze klachten te voorkomen en verminderen.

Stretchen helpt je pijnvrij bewegen
Bewegen en stretchen is dé oplossing voor ons zittend bestaan. En onmisbaar voor iedereen die door een inactieve en zittende levensstijl de natuurlijke beweeglijkheid voelt verminderen, met klachten aan rug, nek, schouders en/of heupen als gevolg. Door het soepel houden van de spieren verminder je en genees je zelfs lichte tot heftige pijn. Deze manier van bewegen is ideaal voor mensen met artrose en gewrichtsproblemen want het verstevigen van spieren en bewegen werkt preventief!
Bewegen en stretchen met Floo is wat ons betreft onmisbaar in een goede training. Beweeglijkheid is naast kracht en conditie namelijk een belangrijke pijler van een gezond lichaam. De Floo oefeningen doe je na je training op de Milon Cirkel en kost je slechts 5-10 minuten extra. De ideale afsluiting van je work-out!
 

Sporten Dit Najaar bij SAMM Dongen

Start nú met de Vitaliteits Weken bij SAMM Dongen. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Lees meer

Fysio Physics

Ik ben Wouter, 25 jaar en ik woon in Udenhout. Ik ben fysiotherapeut bij Fysio Physics en wij werken volgens de 4xT Methode. De...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.