Trainen zonder inspanning

Spieren trainen zonder inspanning
De spierstimulatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die willen afslanken of aan figuurcorrectie willen doen. Ideaal als je wegens je gezondheid geen sport kunt beoefenen, niet sportief bent of het afslanken wilt versnellen. Met de infrarood en de spier stimulerende pads die op de huid worden geplaatst, worden er signalen naar de spieren gestuurd, waardoor deze samentrekken en ook weer ontspannen. Bij sportoefeningen zorgen natuurlijke impulsen van de hersenen ervoor dat de spieren zich samentrekken en ontspannen. Nu doet de spierstimulatie van Bella Body dat voor je terwijl je 40 minuten ontspannen ligt.

Een kuur van 25 sessies van 40 minuten zorgt ervoor dat je buik en rug sterker worden en je figuur verbetert. Boek nu je gratis proefsessie en ervaar trainen zonder inspanning (link naar proefles)

Werking
De Bella Body is een doeltreffend systeem voor spierversteviging en moeiteloos plaatselijk afslanken.
De uitgekiende combinatie van elektrostimulatie en infraroodtherapie pakt de bekende probleemzones aan.

Je ondergaat zonder moeite tot 1200 spiercontracties per sessie. Met 16 kleefelektroden worden gelijktijdig 8 spiergroepen gestimuleerd. Infrarood verhoogt de bloedcirculatie en verzacht de prikkelsensatie. Deze methode is ook zeer geschikt bij rug- en nekklachten. Reeds na enkele behandelingen voel je je spieren verstevigen.

Resultaten
Het effect kun je vergelijken met een intensieve fitnesstraining! Het grote verschil is de zeer comfortabele en luxueuze manier waarop dit resultaat verkregen wordt. Je traint je lichaam, maar dan zonder inspanning!

Blijvend?
Om resultaat te behouden moet je blijvend sporten, fitnessen of op de zeer comfortabele manier van de Bella Body methode. SAMM Bewegen & Voedingsadvies adviseert dit altijd te combineren met de juiste voeding. Bij de intake doen we een meting van je gewicht, vetpercentage, buik- en tailleomvang. Na 6 weken meten we opnieuw en bespreken we de resultaten met jou. Indien je jouw eetpatroon aanpast dan zul je zeker ook nog gewicht gaan verliezen (link naar voeding pagina), we helpen je daar graag persoonlijk bij.

Zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van om je lichaam te trainen terwijl je heerlijk ligt te relaxen? 
Ervaar het zelf met een gratis proefles bij Samm Bewegen & Voedingsadvies in Dongen.


SAMM Bewegen & Voedingsadvies helpt je om jouw doelstelling te bereiken. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. Start vandaag nog met een Gratis Proefweek of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Sporten Dit Najaar bij SAMM Dongen

Start nú met de Vitaliteits Weken bij SAMM Dongen. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Lees meer

Fysio Physics

Ik ben Wouter, 25 jaar en ik woon in Udenhout. Ik ben fysiotherapeut bij Fysio Physics en wij werken volgens de 4xT Methode. De...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.