Vetverbrander voor BBB

De Vacustep is dé vetverbrander voor buik, billen, benen en cellulite!

De combinatie van beweging en vacuüm zorgt voor een optimale doorbloeding en een betere circulatie. Door middel van een rustige en lichte beweging in de Vacustep, wordt de doorbloeding gestimuleerd en de vetverbranding direct geactiveerd. Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranden.

Voordelen van de Vacustep

 • De oplossing voor cellulite
 • 4x meer centimeterverlies op benen, billen, buik én taille
 • Binnen één maand zie je al resultaat
 • Zeer doeltreffend voor plaatselijke problemen
 • Vermindering stress en vermoeidheid
 • Een fit en vitaler gevoel
 • Snel, efficiënt én veilig
 • Je kunt vandaag nog beginnen maak direct een afspraak voor een gratis proefles

Cellulite
De doorbloeding in de buitenste huidlaag zorgt voor de afbraak van cellulite. De afvoer van afvalstoffen en de plaatselijke vetverbranding maakt de huid gladder en strakker. Cellulite of sinaasappelhuid is een hardnekkig probleem dat moeilijk te bestrijden is, maar het is mogelijk! Cellulite is een ophoping van vetcellen, veroorzaakt door een slechte doorbloeding en slechte afvoer van afvalstoffen. Het eerste vereiste om cellulite te bestrijden, is een goede doorbloeding. Dit is noodzakelijk anders kan er geen vetverbranding plaatsvinden. Het vacuüm in de Vacustep zorgt voor die betere doorbloeding in de probleemzones.

Een hogere doorbloeding activeert een betere vochtafvoer, vetverbranding en maakt de huid gladder en strakker.

Hoe werkt het?
In de Vacustep beweeg je op een rustig tempo en sta je tot en met je middel in de vacuümcabine. Terwijl je een rustige loopbeweging maakt, wordt er een zuigkracht tot stand gebracht. Dit vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding in de probleemzones waardoor plaatselijke vetverbranding mogelijk is. Deze training is minder vermoeiend dan een normale training, omdat je juist een lage hartslag behoudt.

Een kuur van 20 sessies van 30 minuten zorgt ervoor dat je gemiddeld tussen de 10 en 30 cm afvalt op buik, billen en benen.

Bij de intake doen we een meting van je gewicht, vetpercentage, billen-, benen-, buik- en tailleomvang. Na 5 weken meten we opnieuw en bespreken we de resultaten met jou. Indien je jouw eetpatroon aanpast dan zul je zeker ook nog gewicht gaan verliezen (link naar voeding pagina), we helpen je daar graag persoonlijk bij.

Kledingadvies

 • Korte of lange broek
 • T-shirt
 • Binnen schoenen verplicht!
 • Handdoek

MERK HET VERSCHIL AL NA 3-4 KEER!


Ervaar het zelf met een gratis proefles bij SAMM Bewegen & Voedingsadvies in Dongen


SAMM Bewegen & Voedingsadvies helpt je om jouw doelstelling te bereiken. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. Start vandaag nog met een Gratis Proefles of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Sporten Dit Najaar bij SAMM Dongen

Start nú met de Vitaliteits Weken bij SAMM Dongen. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Lees meer

Fysio Physics

Ik ben Wouter, 25 jaar en ik woon in Udenhout. Ik ben fysiotherapeut bij Fysio Physics en wij werken volgens de 4xT Methode. De...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.