Afvallen door gezonde voeding en voldoende beweging

Bij SAMM Bewegen & Voedingsadvies kun je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen door het Benfit Leefstijlprogramma in 12 weken.

Het is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke voedingscoach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw voedingscoach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

BenFit is meer dan alleen afvallen;
 • Positief in het leven staan
 • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
 • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Vergoeding
SAMM Dongen is aangesloten bij de BGN waardoor de kosten van het programma door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed worden. 
Informeer bij ons wat jij vergoedt krijgt van je zorgverzekeraar. 

Ben jij klaar voor een gezonde leefstijl en wil je gezond afvallen? Boek dan nu een gratis intake gesprek (link naar gratis proefles/intake)

Intake 
Na een intake waarin we jouw gewicht, vetpercentage, buik- en tailleomvang meten heb je wekelijks een contactmoment van 15 minuten. Samen bespreken we de afgelopen week en worden het gewicht, vetpercentage, vochtgehalte, omvang en spieropbouw gemeten. Vervolgens krijg je voor 7 dagen een voedingsadvies, menu met recepten inclusief boodschappenlijst mee naar huis.

Leefstijl verandering
Het BenFit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies individueel afgestemd op jouw lichaam en (thuis) situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende én gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijd vervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond en gevarieerd eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.

Bewegen
Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige, prettige en kleinschalige omgeving? Dan heeft SAMM Dongen voor jou de oplossing! 
We hebben een aantal bewegingsvormen (link naar pagina bewegen) met of zonder inspanning die jou kunnen helpen. We horen graag in een persoonlijk gesprek wat je doelstelling is en of we rekening moeten houden met blessures en/of andere lichamelijke beperkingen. Aan de hand daarvan begeleiden we je persoonlijk naar een passend advies.


Ervaar het zelf met een gratis intake gesprek bij SAMM Dongen


SAMM Dongen helpt je om jouw doelstelling te bereiken. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. Start vandaag nog met een Gratis Proefweek of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.
 

Sporten Dit Najaar bij SAMM Dongen

Start nú met de Vitaliteits Weken bij SAMM Dongen. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Lees meer

Fysio Physics

Ik ben Wouter, 25 jaar en ik woon in Udenhout. Ik ben fysiotherapeut bij Fysio Physics en wij werken volgens de 4xT Methode. De...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.