Bodytec

Nieuw bij SAMM Dongen; Totale body workout in 20 minuten

Geen tijd of zin om te sporten? Behoefte aan een strakker lichaam, sterkere spieren en extra energie? Voor deze en tal van andere redenen biedt SAMM Dongen uitkomst. Bodytec 1x per week 20 minuten is zo effectief dat het gelijk staat aan drie uur sporten of fitness. 

Tijdens de Bodytec trainingen krijg je een vest aan dat de spieren een impuls geeft, waardoor er meer spiervezels dan bij normale krachttraining worden aangesproken. Dit zorgt ervoor dat de training vele malen effectiever is dan een normale krachttraining. Alle spieren worden effectiever ingezet, gaan daardoor meer energie verbruiken en worden beter zichtbaar. De Bodytec training is een combinatie van spier- en conditieverbetering in slechts 20 min training per week. Ideaal voor mensen met weining tijd dus. De Bodytec training is voor ieder niveau. De trainingen zijn zonder weerstand en met relatief weinig inspanning, terwijl je kunt rekenen op een maximaal resultaat. Dit maximale resultaat wordt behaald door middel van persoonlijke begeleiding. Er wordt getraind in groepjes van maximaal twee.

Wist je dat Bodytec trainingen o.a. dit voor je lichaam doen:

  • Bindweefsel versteviging door collageen en elastine aanmaak
  • Cellulitis vermindering
  • Tijdbesparend – gladde stevige huid, omvangverlies en sporten in 1 programma

Wat doet Bodytec?

Ons lichaam stuurt zelf elke dag miljoenen elektrische signaaltjes via het zenuwstelsel naar de spieren. Deze signaaltjes zijn nodig om de staat van de spieren te bepalen, een spier aan te spannen, een beweging te maken, kortom eigenlijk alles wat je met je lichaam doet. Deze training maakt ook gebruik van dit systeem door via elektroden signaaltjes naar je spieren en zenuwen te sturen met als doel deze te trainen.

Alle spieren en spiervezels spannen maximaal aan om de oefening te realiseren. Doordat de impulsen de acht belangrijkste spiergroepen stimuleren worden 90% van de spiervezels in het lichaam aangespannen. Normaal gesproken kan het lichaam zelf maar maximaal 50% van de spiervezels aansturen.

Mensen met Artrose, Reuma, fibromyalgie, Sacralisatie lage rugklachten of spierdystrofie kunnen door middel van deze training de kwaliteit van leven verbeteren. Doordat extra gewicht of dumbells er niet aan te pas komen is de belasting op gewrichten klein, terwijl juist de spieren maximaal worden versterkt. Bovendien kan je bewegingen / oefeningen ook volledig zittend doen.
De spieren worden sterker en er is geen belasting op de gewrichten. Snel sterker, fitter en slanker!

 

Schrijf je nu in voor Bodytec:

Ervaar de Bodytec zelf. Vraag jouw Gratis Proefles aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

NIEUW: Bodytec bij SAMM Dongen

NIEUW: Bodytec bij SAMM Dongen

Lees meer

Het Nieuwe Power Walking is Fit & Fun!

Wil je met plezier afslanken, meer energie krijgen en fitter worden? Dan is dit precies wat jij zoekt!

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.